Inschrijving 2e kwalificatietocht

Scheldestroom maakt melding op haar website over de tweede kwalificatietocht.
Wat de tocht precies gaat inhouden is vooralsnog niet duidelijk.

Klik hier voor een directe link naar het inschrijfformulier


BRON: http://www.scheldestroom.com/

ScheldestroomVanaf maandag 19 mei a.s. om klokslag 19.00 uur kan voor de Kwalificatie Zwemtocht voor de Scheldebeker worden ingeschreven, via de onderstaande link!

http://bit.ly/scheldebeker

Het tijdstip van inschrijving is beslissend voor deelname en uiteraard moet er aan de inschrijfvoorwaarden worden voldaan.

  • DE DEELNEMER vult het inschrijfformulier VOLLEDIG en naar WAARHEID in.
  • DE DEELNEMER verklaart geen medische en lichamelijke klachten/ problemen te hebben die deelname aan deze zwemtocht kunnen verhinderen.
  • De organisatie is niet verantwoordelijk voor materiële en immateriële schade opgelopen voor-, tijdens en na het zwemevenement van 07 juni 2014. Het formulier met de daarop de door U vermelde persoonsgegevens wordt na de zwemtocht van 20 juli 2014 z.s.m. vernietigd.
  • De deelnemers mogen tijdens de zwemtocht een wetsuit (isolerend zwempak) dragen. Onder sommige omstandigheden zal een wetsuit verplicht zijn.

Wees er dus snel bij, want zodra het aantal inschrijvers is bereikt sluit het programma. De deelnemers krijgen hierop schriftelijk (e-mail) de uitnodiging voor deelname d.d. 07 juni 2014.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*