Facebookbericht van Zwemmen Langs Walcheren

Vanmorgen een bericht op de Facebookpagina van ZLV

logoZwemmenLangsWalcheren170x171[1]BELANGRIJK BERICHT!!!!!

Begrijpelijk dat er teleurstelling heerst, maar het beperkt aantal deelnemers dat aan de overtocht kan deelnemen heeft alles te maken met veiligheid.

Op 17 augustus was nog niet bekend hoeveel deelnemers er werden toegelaten door de nautische autoriteiten , er is dan ook niet gecommuniceerd dat de zwemwedstrijd van Zoutelande naar Vlissingen een garantie zou zijn voor kwalificatie. Dat er onduidelijkheid was over de criteria onderschrijft de organisatie van de zwemwedstrijd ‘Op weg naar Zeeuws-Vlaanderen’, maar deze criteria zijn direct geplaatst zodra bekend werd dat de tocht georganiseerd zou worden en de eisen en aantal deelnemers door de veiligheidsdiensten werden bekend gemaakt.

 

De extra kwalificatie wedstrijd op 7 juni wordt georganiseerd door ZV Scheldestroom i.o.v. Stichting Zeeuws Vlaanderen 2014.

Voor vragen over criteria en overige zaken rondom deze activiteit kunt u zich wenden tot de voorzitter van Stichting ZVL 2014, de heer Frans Reijniers en of ZV Scheldestroom, mevrouw Ingrid Mabelis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*