Actiesite tegen kwalificatieproces Scheldebeker online

ValseStartScheldebekerIconGroot was de verbazing bij de veel uit de boot gevallen deelnemers van de 7 km  kwalificatiezwemtocht van 17 augustus 2014 voor de oversteek van Vlissingen naar Breskens toen ze op 15 mei  een email kregen dat er opnieuw een kwalificatie wordt georganiseerd.

Op 1 januari 2014 werden de deelnemers van de zwemtocht Vlissingen-Breskens bekendgemaakt.
De onduidelijke en discriminerende selectie heeft begin dit jaar bij de niet geselecteerde deelnemers een zeer wrange nasmaak achtergelaten. Nu vinden de organisatoren dat de kwalificatietocht van vorig jaar (waar genoeg reserves te halen zijn) geheel aan de kant geschoven kan worden om een volledig nieuwe kwalificatie te organiseren, ons hierover te informeren op 15 mei, inschrijven op 19 mei, de eerste 40 inschrijvers mogen op 7 juni zwemmen, de eerste 20 zwemmers gaan door.

De warrige organisatie van dit gehele selectieproces willen gedupeerde zwemmers niet langer tolereren, vandaar deze website.

We eisen dat de organisatie haar intentie van deze zwemtocht om er een feest van te maken en mensen te verbinden waar moet  maken door zich in te zetten om alle deelnemers van de eerste kwalificatietocht die de 7 km binnen de 2 uur hebben gezwommen moet laten deelnemen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*